147 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • Exclusive Author
PaulVictor
says

So I was asked to update my file through a specific link but I’ve tried submitting the new file but everytime I do that, I get the ‘Oops…Something went wrong message’. Please advise.

Using the latest version of Firefox, also not working with the dreaded Internet Explorer..

390 posts
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • 5 Years of Membership
  • Author Level 6
+7 more
RZDESIGN
says

Has to do with some bugs they’re having with the system. They’re aware of it, and trying to sort it out as we speak. Guess we just have to wait a few more days. :)

2125 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 5
  • Collector Level 2
  • Community Superstar
+15 more
DarkstarDesigns
says

Try goggle chrome, it is often the browsers, i use firefox and have had no problem for a while but i used to have problem uploading using firefox.

147 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • Exclusive Author
PaulVictor
says

Chrome doesn’t work either.

390 posts
  • Top Monthly Author
  • Weekly Top Seller
  • 5 Years of Membership
  • Author Level 6
+7 more
RZDESIGN
says

Duh, read my reply.. :) I am using Chrome, so it’s not browser flaw. They’re just some internal problems. They’re fixing it.

147 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • Exclusive Author
PaulVictor
says

I know GR is having problems but this bug is months old. That’s why I tried the suggestion made by HollowIchigo.

2201 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 3
  • Bundle Boss
  • Collector Level 1
+6 more
ArikB
says

I’m forwarding this to the SM.

Sorry :(

147 posts
  • 6 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 3
  • Exclusive Author
PaulVictor
says

Thanks Arik, when do you think I should try again? Or do you think I should re-upload the file entirely?

2125 posts
  • Affiliate Level 5
  • Author Level 5
  • Collector Level 2
  • Community Superstar
+15 more
DarkstarDesigns
says
Duh, read my reply.. :) I am using Chrome, so it’s not browser flaw. They’re just some internal problems. They’re fixing it.

It was not the when i started writing my reply! but it was after!

529 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 1
  • Beta Tester
+8 more
AmandaHackwith
says

Hey guys, I’ve reported this to the devs so we’ll be looking into it ASAP . :)

by
by
by
by
by
by