6029 posts
  • Sells items exclusively on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
+8 more
VF says

I hope the delay issue will be fixed soon. So far I couldn’t see my comment for the past 10 minutes and I guess I can’t edit it after when it displays!

755 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has referred 500+ members
  • Has sold $75,000+ on Envato Market and is now an Elite Author
  • Has collected 1+ items on Envato Market
+5 more
skyplugins says
I hope the delay issue will be fixed soon. So far I couldn’t see my comment for the past 10 minutes and I guess I can’t edit it after when it displays!

Same here, I had to double post because of this problem.

3072 posts
  • Has referred 50+ members
  • Has sold $40,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Had an item featured on Envato Market
+5 more
wickedpixel says

I waited a little and the message appeared after minute or so…

4247 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+5 more
Aw_Shucks says

Everybody is saying “splendid feature”, “wonderful feature”, “superbly built feature”, “majestically hand crafted feature”... and whatnot. I can’t wait to see the feature presentation. When does it start?

No, I’m just kidding.

I bet I’ll be able to get back to the 1 or 2 members who leave comments on my file pages. Then maybe I can check it out. :)

1602 posts Chris Robinson
  • Located in United States
  • Has sold $500,000+ on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
+10 more
contempoinc says

For some reason the “Reply to Comment” doesn’t work for me in IE7 , IE8, FF 3 .5 or Safari 3. I get the modal window > Enter my comment > click Post Reply and the comment doesn’t show? Anyone else seeing this?

Nevermind looks like its the delay everyone else is talking about…

4247 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
  • Sells items exclusively on Envato Market
+5 more
Aw_Shucks says

Well well, well. I hang around the forums a LOT . I truly have nothing better to do. But, you guys are so cool, that I don’t need an air conditioner when I visit FD, because I just chill around the site all day. Yeah.

1105 posts
  • Has sold $125,000+ on Envato Market
  • Elite Author: Sold more than $75,000 on Envato Market
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Made it to the Authors' Hall of Fame
+12 more
ranfirefly says

That’s so cool! thanks FD.
:-)

1 post
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
washington678 says

Thanks for the feedback. That is very useful.

auto/u[/url]
567 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 5 years
  • Has referred 10+ members
  • Has sold $10,000+ on Envato Market
  • Has collected 10+ items on Envato Market
+4 more
iamdok says

I had posted this in a separate thread, but I think this is the right place for it. Obviously my question at the bottom has been answered, judging by the other comments here. I’m not the only one. Hope its fixed soon.

I’m having that cache issue now with the “reply to this comment” feature. My replies don’t show for a while ater I’ve posted, which is a little frustrating when it comes to the editing of my posts, especially with given my spelling/typing skills!!

Anyone else having any problems? Just for the record this is the same with editing normal item comments and forum posts too.

Donagh

4335 posts
  • Has been part of the Envato Community for over 6 years
  • Has referred 1+ members
  • Has sold $1,000+ on Envato Market
  • Has been a beta tester for an Envato feature
+10 more
Reaper-Media says
I had posted this in a separate thread, but I think this is the right place for it. Obviously my question at the bottom has been answered, judging by the other comments here. I’m not the only one. Hope its fixed soon.

I’m having that cache issue now with the “reply to this comment” feature. My replies don’t show for a while ater I’ve posted, which is a little frustrating when it comes to the editing of my posts, especially with given my spelling/typing skills!!

Anyone else having any problems? Just for the record this is the same with editing normal item comments and forum posts too.

Donagh
I dont have the issue with forum posts and editing file comments, but a lot of people have had the same issue when adding replies in item comments.
.
by
by
by
by
by
by