1941 posts
  • Community Superstar
  • Helpful Hacker
  • Industrious API Inventor
  • Feedback Guru
+18 more
SamBerson
says

Very weird, as I too have just tried to access YOUR portfolio, and it is very slow! But my own is fine. Maybe it’s because of how many products you have and the database can’t cope.. no idea!

LightLotusProduction
LightLotusProduction Recent Posts Threads Started
290 posts
  • Affiliate Level 1
  • 2 Years of Membership
  • Featured Author
  • Exclusive Author
LightLotusProduction
says

Just to let you know – no problems with your portfolio here, Urbazon! :)

1941 posts
  • Community Superstar
  • Helpful Hacker
  • Industrious API Inventor
  • Feedback Guru
+18 more
SamBerson
says

Just to let you know – no problems with your portfolio here, Urbazon! :)

This all seems very strange!!

2527 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 6
  • Beta Tester
+13 more
urbazon
says

It seems like it’s way better now (since yesterday). I didn’t receive any info yet from the devs directly (via support) so I don’t know if/what they did, but just wanted to ‘report’ here :)

822 posts
  • Top Monthly Author
  • Featured Author
  • Most Wanted Winner
  • 3 Years of Membership
+3 more
FxProSound
says

Confirmed – it’s all fast now, but 2-3 week s ago there were many problems with access to own portfolio. Probably it’s connected with it’s size and caching.

8586 posts Community Moderator
  • United Kingdom
  • 7 Years of Membership
  • Moderator
  • Winner
+10 more
MSFX
Moderator
says
2527 posts
  • 5 Years of Membership
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 6
  • Beta Tester
+13 more
urbazon
says

maybe it’s this? http://activeden.net/forums/thread/update-about-recent-connectivity-issues/98154

Nope, it was totally unrelated to this, as slow portfolio loading started way before these recent ddos attacks, and it’s better now in spite of attacks :)

by
by
by
by
by
by