10 posts
  • Bought between 500 and 999 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States
lizvilven says

Hello, I need to hire someone to assist me… someone who knows what in the world to do before I rip my hair out for a third day. I am already an approved fb developer(right :-) haha) and I now have an https with the SSL …and on and on and on. Help!! please let me know how much an hour or just a flat fee to get me up and running. I have already bough the template. Liz

118 posts
  • Bought between 1 and 9 items
  • Europe
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
komapeb says

I can assist you. You can contact me trough my profile page ;)

1312 posts
  • Elite Author
  • Sold between 50 000 and 100 000 dollars
  • Has been a member for 6-7 years
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • United Kingdom
  • Attended a Community Meetup
  • Referred between 200 and 499 users
+3 more
LGLab says

Have you tried to follow these instructions?

34 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 10 and 49 items
  • Croatia
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
Cuca24 says

I have some video instruction for facebook fan page, If you are interested contact me trough my profile page so that i can send you a link.

10 posts
  • Bought between 500 and 999 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States
lizvilven says

thanks everyone! I tried following the LGlab referred instructions pdf link, but I got in a more tangled web. My first big question is, do you have to pay a service with facebook when using the templates from activeden? or do I have to pay for iframe? I am somewhat confused on my final step. I am going crazy :-) THANKS !!!

10 posts
  • Bought between 500 and 999 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States
lizvilven says

Thanks Marco..I went through the motions of even getting a secure sever and I am now a (proud) facebook developer and I have the iframe working as an app and I even made it past the point of url info…but the final window where it asks for text or html? (me: I am at a total loss) I have not revised the template that I have on my server..but here it the https link…while I went to get the link I was bowled over, it was working, funny funny…I am a bubble head at times, I must have done something right because it now loaded fine. THANKS everyone!!!!

by
by
by
by
by
by