331 posts WordPress Theme Devoloper
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 9
  • Collector Level 2
+11 more
kayapati
says

Hi friends

I am getting problem while opening Vimeo Video in PrettyPhoto gallery.

I used rel=”prettyPhoto”> and rel=”prettyPhoto[mixed]” both with no luck.

Image, you-tube and flash files are opening but Vimeo video is not opening and playing.

Vimeo video url I entered as custom field value: http://vimeo.com/7703592

What might be a problem? can one help me please?

1037 posts
  • Affiliate Level 6
  • Author Level 10
  • Collector Level 4
  • Top Monthly Author
+8 more
ThemeBlvd
says
Hi friends

I am getting problem while opening Vimeo Video in PrettyPhoto gallery.

I used rel=”prettyPhoto”> and rel=”prettyPhoto[mixed]” both with no luck.

Image, you-tube and flash files are opening but Vimeo video is not opening and playing.

Vimeo video url I entered as custom field value: http://vimeo.com/7703592

What might be a problem? can one help me please?

Are you using the most recent version of prettyPhotto? Because the Vimeo feature is relatively new?

331 posts WordPress Theme Devoloper
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 9
  • Collector Level 2
+11 more
kayapati
says
Hi friends

I am getting problem while opening Vimeo Video in PrettyPhoto gallery.

I used rel=”prettyPhoto”> and rel=”prettyPhoto[mixed]” both with no luck.

Image, you-tube and flash files are opening but Vimeo video is not opening and playing.

Vimeo video url I entered as custom field value: http://vimeo.com/7703592

What might be a problem? can one help me please?
Are you using the most recent version of prettyPhotto? Because the Vimeo feature is relatively new?

Using PrettyPhoto version 2.5.6

Do we need to get latest one to work the Vimeo movie?

1037 posts
  • Affiliate Level 6
  • Author Level 10
  • Collector Level 4
  • Top Monthly Author
+8 more
ThemeBlvd
says

2.5.6 is the latest version, I believe. Do you have a link where you’re trying to implement it? It should work. Maybe you have something setup incorrectly?

331 posts WordPress Theme Devoloper
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 9
  • Collector Level 2
+11 more
kayapati
says

I got the solution, its working fine when we upgrade latest version.

331 posts WordPress Theme Devoloper
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 9
  • Collector Level 2
+11 more
kayapati
says
2.5.6 is the latest version, I believe. Do you have a link where you’re trying to implement it? It should work. Maybe you have something setup incorrectly?

themeblvd

Yes I has problem with old version, I have updated to latest 2.5.6. Previously I though I am using latest but not, so I just updated to latest, thank you very much for your help.

552 posts
  • 6 Years of Membership
  • Affiliate Level 4
  • Canada
  • Collector Level 4
+2 more
OurWebMedia
says
2.5.6 is the latest version, I believe. Do you have a link where you’re trying to implement it? It should work. Maybe you have something setup incorrectly?

themeblvd

Yes I has problem with old version, I have updated to latest 2.5.6. Previously I though I am using latest but not, so I just updated to latest, thank you very much for your help.

Funny, I was just having problems with PrettyPhoto and making use of Blip.tv Finally managed to get it resolved though :) Glad you got yours sorted out.

by
by
by
by
by
by