56 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Canada
  • Bought between 100 and 499 items
WooAf says
http://www.darkgunz.com/index.php?do=registerjquery

First bug: it take 30 seconds before the page load Second: Post is not working anymore, even the login form at left is not working when im on this page.

Im paying 30$ for fixing it

Email : wooafy@darkgunzsupport.com Skype: nicolas.grenier91

1676 posts Envato Elite Author
  • Elite Author
  • Sold between 100 000 and 250 000 dollars
  • Author had a Free File of the Month
  • Exclusive Author
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Europe
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 10 and 49 users
+1 more
Tean says

It loads quite fast for me.

3671 posts Community Moderator
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Netherlands
  • Community Moderator
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Exclusive Author
+4 more
Joost Volunteer moderator says

It loads not instantly, but not very slow either here. Not unusual for such a relatively heavy page, anyway. The posts seem to be working fine as well I can’t seem to register either, but the first bit of the form that does those checks is client-sided, I guess?

:o There seem to be some odd things going on with opening and closing divs in between form tags (breaking the hierarchy), though, but I don’t think that usually breaks forms this way..

EDIT : Yes it does, when the submit button falls out :P

639 posts
  • Exclusive Author
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Haiti
Crakken says

Well because the register button is not inside the <form> tag. How can you want it to submit it?
EDIT : Site doesn’t even take more than 10 seconds to load, might be your internet speed.

56 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Canada
  • Bought between 100 and 499 items
WooAf says

Well because the register button is not inside the <form> tag. How can you want it to submit it?
EDIT : Site doesn’t even take more than 10 seconds to load, might be your internet speed.

Try www.darkgunz.com you will se the difference..

56 posts
  • Has been a member for 2-3 years
  • Canada
  • Bought between 100 and 499 items
WooAf says

Anyone know how to fix it ??

639 posts
  • Exclusive Author
  • Sold between 100 and 1 000 dollars
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Haiti
Crakken says
What are you talking about? Aren’t you talking about the login form on the left? If so, I told you that your “Register” input button is not inside your <form> tag, so your login form should look like this:

<form name="login" method="post">
                                <input class="bar" type="text" name="userid" onfocus="if(this.value=='username') this.value='';" onblur="if(this.value=='') this.value='username';" value="username">

                                <div id="password-feild">
                                    <input class="bar" type="password" name="pasw" onfocus="if(this.value=='Password') this.value='';" value="Password">
                                </div>

                                <input id="enter" type="submit" name="submit" class="submit" value="ENTER">
<input id="register" type="submit" name="register" class="submit" value="REGISTER">
                            </form>
And your website is still loading fast for me.
5388 posts
  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
Australia says

On ipad, crashed my browser. So cant view site at mo.

5388 posts
  • Australia
  • Bought between 100 and 499 items
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Interviewed on the Envato Notes blog
  • Referred between 1 and 9 users
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
Australia says

Totally crashed firefox also, warning unresponsive script running

320 posts
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 7-8 years
  • United States
timmylogue says

The page load issue might be your facebook plugin. Use “The Web Developer extension” on the chrome store. It’s a good extension for problems like this.

Add http: in front of // inside your iframe of the facebook plugin.

So it would be.
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FiPlayGunz&width=196&colorscheme=dark&show_faces=true&border_color=%230B0B0B&stream=false&header=false&height=258" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:196px; height:258px;" allowTransparency="true"></iframe>

Tim

by
by
by
by
by
by