11 posts
  • 2 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 1
  • Exclusive Author
sound-of-rays
says

Hello everyone! I have one problem. I can `t upload the music for sale. When I click the bottom “download”, then the message “? Audio Files Included must be set”. I do everything according to instructions. Please advise what to do. Thank you, Max))

977 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • Collector Level 1
  • Featured Item
+3 more
petrenj
says
11 posts
  • 2 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 1
  • Exclusive Author
sound-of-rays
says

I did exactly as written here, but it does not help

863 posts
  • Affiliate Level 1
  • Author Level 5
  • Bundle Boss
  • Collector Level 1
+5 more
Synchrotron
says

I think you’ve missed to select either “WAV” or “MP3” or both in the “Audio Files Included” field. They sometimes reset to default when the page updates after you’ve upload preview and zip file.

977 posts
  • Affiliate Level 2
  • Author Level 5
  • Collector Level 1
  • Featured Item
+3 more
petrenj
says

Yes.And be sure to select your uploaded files ( avatar, preview and main ) in drop down menu.

1255 posts
  • 2 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Exclusive Author
  • Featured Author
+1 more
Kurlykovs
says

Tam gde Wav I Mp3 vyberi ih. nazhmi Control chtob oba vybralis.

11 posts
  • 2 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 1
  • Exclusive Author
sound-of-rays
says

Thank you very much for your answers)) I understand what you say, but I uploaded them and selected them in the menu. Still does not work )

858 posts
  • Author Level 5
  • Exclusive Author
  • 4 Years of Membership
  • Featured Author
+1 more
StudioEtude
says

Thank you very much for your answers)) I understand what you say, but I uploaded them and selected them in the menu. Still does not work )

Hi! Try change you browser, it must help!

11 posts
  • 2 Years of Membership
  • Author Level 2
  • Collector Level 1
  • Exclusive Author
sound-of-rays
says


Thank you very much for your answers)) I understand what you say, but I uploaded them and selected them in the menu. Still does not work )
Hi! Try change you browser, it must help!

I changed my browser, it does not help

858 posts
  • Author Level 5
  • Exclusive Author
  • 4 Years of Membership
  • Featured Author
+1 more
StudioEtude
says



Thank you very much for your answers)) I understand what you say, but I uploaded them and selected them in the menu. Still does not work )
Hi! Try change you browser, it must help!
I changed my browser, it does not help

And last – write to support

by
by
by
by
by
by