262 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 50 and 99 users
  • Netherlands
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Has been a member for 4-5 years
+1 more
ceasar says

Hai. Since yesterday the website from Envato looks like this

My specs windows 7 64 IE9

In browser modus IE7 it looks okay

So I think this is an site bug

3422 posts
  • Elite Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Community Moderator
  • Bought between 100 and 499 items
  • Referred more than 2000 users
  • Has been a member for 4-5 years
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+4 more
sevenspark Volunteer moderator says

It looks like Envato is using the HTML5 nav tag, so without something like the HTML5shiv it’s expected behavior that IE won’t be able to render it properly.

I wonder if they are aware of this or if we’re just in the middle of an update.

And this should probably be in site feedback (or else on All Marketplaces) so that they’ll see it.

2954 posts
  • Australia
  • Community Moderator
  • Elite Author
  • Author had a Free File of the Month
  • Most Wanted Bounty Winner
  • Author had a File in an Envato Bundle
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Blog Post
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
+10 more
dtbaker Volunteer moderator says

Moved to site feedback

(maybe try holding down shift and clicking refresh – or cleaning your cache)

262 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 50 and 99 users
  • Netherlands
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Has been a member for 4-5 years
+1 more
ceasar says

Offcourse I tried that. (I am not a newby :-)) No results

2541 posts
  • United States
  • Attended a Community Meetup
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 50 and 99 items
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Contributed a Blog Post
+4 more
CreatingDrew says

Thanks guys (and Sevenspark for getting me some more details needed for a bug report :) ). I’ve contacted the devs about this and hopefully we’ll have any issues fixed shortly.

2529 posts
  • Attended a Community Meetup
  • Author had a Free File of the Month
  • Blog Editor
  • Bought between 50 and 99 items
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
+6 more
JeffreyWay says

Yep – confirmed. If Drew has contacted the devs, it should be fixed soon. :)

https://skitch.com/jeffway/fbrpf/adobe-browserlab

262 posts
  • Author had a Free File of the Month
  • Sold between 10 000 and 50 000 dollars
  • Exclusive Author
  • Referred between 50 and 99 users
  • Netherlands
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Envato Studio (Microlancer) Beta Tester
  • Has been a member for 4-5 years
+1 more
ceasar says

Seems to be solved now :-) Thanks dev team

2541 posts
  • United States
  • Attended a Community Meetup
  • Author had a Free File of the Month
  • Bought between 50 and 99 items
  • Repeatedly Helped protect Envato Marketplaces against copyright violations
  • Has been a member for 5-6 years
  • Contributed a Tutorial to a Tuts+ Site
  • Contributed a Blog Post
+4 more
CreatingDrew says

Seems to be solved now :-) Thanks dev team

Indeed, I just got confirmation that the changes were pushed out. Thanks for letting us know! :)

by
by
by
by
by
by