Posts by Zanshin

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

Hm, firebug gives me a bunch of these console errors “ReferenceError: jQuery is not defined” but not when the site is online.

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

Thanks for the response!

I double checked all of the js files are local. I never had this happen before where a site would only work properly when posted.

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

Hey everyone! Have any of you had a problem only when running an index.html page from your harddrive? It’s never happened to me before but on a new theme I recently purchased when ever I open the index page from my desktop half of the site doesn’t work (seems mostly the javascript) but if i upload it all to my web host it seems to all work.

I’m stumped! lol. Any advice would be really appreciated!

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

Got it! After playing with the optimize numbers I got it looking like a normal reflection! Couldn’t be happier, you are a genius, thank you so much and thank all ya’ll that took a look for me!

So anyone who comes across this with the same problem if you bought some boot leg model like I did make sure to optimize haha.

=D

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

I think you figured it out! I think it’s a geometry issue. I ran “optimize” on the mesh and it made the reflection start to look normal but it’s still all jaggity.

I’m thinking now the issue is with the model I purchased. I think it wasn’t made in Cinema, it was just converted to .c4d somehow and that must have messed it up? Ugh, bummer lol.

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

No, that’s the odd part, this issue is only coming up on the models that I purchased. If I use a torus or sphere it looks smooth and beautiful.

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

Thanks for the suggestion! I gave it a try, cranked it all the way up and it didn’t seem to change it.

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

You guys are awesome, thank you so much for trying to help me out!

I attached 3 new photos. First is a sphere I put in the same place with the same material, it renders beautifully! lol. Second is material settings and a third is a close up of the problem on the phone. It’s so odd – this is happening with all 4 phones I purchased and I’m starting to really fall behind schedule and getting in trouble with this lol.

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

Thanks for the suggestions!

I checked and the material isn’t sketch and toon. I am just using 3 planes above the phone with luminance for lights. I tried to lower the intensity and still no luck. I still get these weird angular/chunky reflections.

Officially stumped!

25 posts
  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Sold between 1 000 and 5 000 dollars
  • United States
Zanshin says

Oh, good idea! I posted the image below.

The below render is 16×16 anti aliasing. I have this issue with all of the phone models I purchased.

by
by
by
by
by
by